IN CALITATE DE SPONSORI AM PARTICIPAT LA EVENIMENTUL FEERIC FASHION SHOW CE

A AVUT LOC 21.08.2008  PE TERASA IL CAPPUCINO DIN SIBIU.COAFURA SI MACHIAJUL AU FOST REALIZATE DE HARMS BEAUTY CENTER.

 ...

 

PRIMUL COCKTAIL DEDICAT FRUMUSETII A FOST ORGANIZAT IN PREMIERA LA SIBIU, DE CENTRUL DE INFRUMUSETARE HARMS. INTALNIREA A DEBUTAT CU O PREZENTARE A SERVICIILOR OFERITE, DE LA PRESOTERAPIE SI ELECTROSTIMULARE PANA LA TRATAMENTE CU CAVIAR SI AUR PENTRU FATA, IMPACHETARI CU PARAFANGO SAU EXTENSII DE PAR SI GENE. ASTFEL, INVITATII AU AVUT OCAZIA SA VIZITEZE SALONULSI SA PUNA INTREBARI LEGATE DE APARATURA, TRATAMENTE, IAR DOCTORUL HORATIU DAN A RASPUNS INTREBARILOR DIN DOMENIUL CHIRURGIEI ESTETICE. INAUGURAT IN APRILIE 2008, HARMS BEAUTY CENTER ESTE UNULDINTRE CELE MAI MODERNE CENTRE DE INFRUMUSETARE DIN ROMANIA, AVAND CA ACTIVITATE PRINCIPALA ESTETICA SI REMODELAREA CORPORALA.

 

...

 

IN 26.11.2009 HARMS BEAUTY CENTER, A PARTICIPAT INTR-UN CADRU FESTIV LA GALA SIBIANUL ANULUI 2008 PREGATIND UN MAKE-UP PROFESIONAL SI COAFURI EXCENTRICE

CELOR 14 MODELE 4IMAGE, PRINTRE CARE SI ALEXANDRA PETRIA, CEA CARE A REPREZENTAT ROMANIA LA MISS EUROPE WORLD JUNIOR 2009.

 

 

HARMS BEAUTY CENTER A AVUT COLABORARI CU BALUL  BOBOCILOR AL FACULTATII DE INGINERIE UNDE TOATE PARTICIPANTELE LA CONCURSUL DE MISS AU AVUT COAFURA SI MAKE-UPUL  REALIZATE DE ECHIPA NOASTRA DE PROFESIONISTI.

 

 

IN 04.12.209,IN CLUB LIQUID DIN SIBIU A AVUT LOC PREZENTAREA DE MODA A DESIGNERULUI X-TRAVAGANCE CARE S-A EVIDENTIAT PRIN CALITATEA MATERIALELOR CROIALA,CULORILE IN TREND SI STILUL MODERN.HARMS BEAUTY CENTER  SI-A PUS AMPRENTA IN ACEASTA PREZENTARE DE MODA, PREGATIND CELE 7 MODELE PRINTRE CARE (MISS BIKINI,MISS DIVIZIA SEXY,MISS TOP MODEL ROMANIA) CU UN MACHIAJ DE VIS EXECUTAT CU PRODUSE

PROFESIONALE DE ECHIPA NOASTRA DE MAKE-UP ARTISTI.COAFURA  A FOST REALIZATA DE HAIR-STILISTII NOSTRI CARE SI-AU PUS IMAGINATIA SI INGENIOZITATEA  LA BATAIE PENTRU A PUNE  FRUMOSUL FEMININ IN VALOARE.